Jaunā mājaslapa testa režīmā - cc.entuziasti.lv
08.04.2018

Entuziast!
Esi sveicināts mūsu jaunajā mājaslapā!
Pēc ilgas gaidīšanas un smaga darba tā ir pieejama publiskai apskatei un jaunajā lapā tiks startēts CC 2018 turnīrs testa režīmā!
 
Mājaslapā ir neskaitāmi jaunumi, par kuriem pastāstīsim vēlāk, bet tas, par ko informējam šodien ir mājaslapas fotosesija, jeb iespēja sevi un savu komandu reprezentēt mājaslapā visas nākamās sezonas!
Lai mājaslapu padarītu personiskāku, esam izvēlējušies ideju iemūžināt pašus entuziastus kā dizaina objektus un noformējumu, ievietojot spēlētāju portretus un pilna auguma fotogrāfijas mājaslapas fonā, kā tas uzskatāmi ir redzams šobrīd, ieejot mājaslapā.
Katras sesijas laikā uz refresh mainīsies fona bildes, kurās būsim mēs paši.
 
Mēs aicinām visas Entuziastu komandas atsūtīt vienu pārstāvi vai maksimums divus (tumša / gaišā forma) 17. aprīlī no plkst 10:00-20:00 event norādītajā lokācijā!
Jāierodas ir pilnā spēles ekipējumā (komandas krekls, getras, ķivere, visi aizsargi un protams slidas, cimdi, nūja, obligāti ņemot līdzi arī slidu uzlikas!
Foto sesijas diena (visa) tiks sadalīta attiecīgos laika posmos pēc pieraksta, katrai komandai atvēlot 15.min studijas laika, šādi izvairīsimies no nepatīkamas gaidīšanas pilnā hokeja ekipējumā, jāierodas būs norādītajā laikā, sīkāka informācija tiks paziņota mūsu Facebook profilā!
 
Sīkākai informācijai sazinieties ar mediju centra vadītāju kristaps@entuziasti.lv, vai rakstiet mums FB.
 
 
Mājaslapa ir testa režīmā un, lai to padarītu ideālu, aicinām komandas klikšķināt uz nebēdu un iepazīties ar jauno mājaslapu pašiem no sevis.. Lielākoties, atšķirībā no vecās - bāzes lapas struktūra, balstoties uz Jūsu lūgumiem to nemainīt ir palikusi tāda pati, taču ir modernizēts veids, kā tiek pasniegta informācija un kā tā tiek ievadīta mājaslapā.
 
Īsumā, daži jaunumi - 
1) Online protokolu ievade, kas veidota tik vienkārša, lai to varētu darīt teju jebkurš pēc 5 min apmācības, un kam ir pieeja protokola ievadei, tai pat laikā papildinot funkcijas ar uzvarēto iemetienu uzskaiti un iespēju pievienot arī citas 'fīčas'.
Tāpat salabotas pamatkļūdas, kas nebija labojamas iepriekšējā lapas versijā, sākot ar GW goal statistiku un beidzot ar ielaisto vārtu statistiku vārtsargiem, vārtsargam, piemēram, neesot laukumā, kas līdz šim netika automātiski uzskaitīta pareizi.
Arī protokolu labojumu iesūtīšana notiks caur lapu un to varēs darīt tikai konkrēti komandas locekļi, kam piešķirts komandas unikālais pin-kods.
2) Pilnībā pārveidoti komandas profili, integrējot statistiku.
3) Uzlabots statistikas atspoguļojums gan komandām, gan spēlētājiem.
4) Jaunas bilžu un video atspoguļošanas iespējas, to skaitā ņemts vērā jaunums par tiešraižu iespējamību, kas arī tiks ērti ievietotas jaunajā lapā.
5) Ņemot vērā aktīvo komandu iesaisti FB platformā, esam izveidojuši unikālu un automātisku pirmsspēles un pēcspēles protokola bildes ģenerēšana. To varat notestēt paši, piemēram, jau notikušai spēlei protokolu iekopējot savā FB timeline - https://cc.entuziasti.lv/protokols/6575.
6) Un pati galvenā lieta, kas vēl nav līdz galam izdarīta, taču tiks izdarīta līdz 8. sezonas sākumam - visu 7. sezonu pilna statistikas apkopošana vienā lapā, lai būtu iespējams sekot līdzi gan spēlētāju, gan komandu attīstībai cauri sezonām.
7) Spēlētājiem automātiski tiks uzskaitīts pieteikšanas/atteikšanas/traumēšanas/diskvalifikācijas laiks, kā arī tiks ņemts vērā, vai spēlētājam ir profila bilde uz playoff un automātiski spēlētāju nevarēs pieteikt spēlei, ja tam ir kāds aizliegums - piemēram nepietiekošs procents nospēlēto spēļu regulārajā sezonā.
8) Playoff tree atspoguļošana vizuālās grafikās un citas tehniskas 21.gs atbilstošas web lietas.
9) Kā arī divīzijām kuras sadalītas konferencēs - "wild card" automātiska aprēķināšana.
 
Un tas nav viss - pat paši vairs nevaram uzskaitīt visas izdarītās lietas...
 
Ņemiet vērā dažas svarīgas nianses - 
1) Jaunajā lapā ir ievietota visa 2017/2018 sezonas regulārā sezona. Playoff vēl netiek atspoguļots un, lai sekotu playoff rezultātiem, aicinām izmantot šībrīža lapu - ehl.entuzasti.lv
2) Jaunajā lapā vēl nav ievietotas spēlētāju profila bildes un lielākā daļa komandas kopbildes. Līdz šim izdarīts viss, lai lapa darbotos tehniski un dizainiskās lietas izdarīsim tuvāko nedēļu laikā.
3) Jaunajā lapā var būt kļūdas un gļuki, tāpēc aicinām, ja tādas ieraugat, par tām paziņot logā lapas labajā pusē "Pamanīju kļūdu/ieteikumi?"
 
Bet par to visu vēlāk - tagad, cienījamie komandu menedžeri, lūdzu organizējiet uz 17.04 vienu savas komandas pārstāvi - iemūžināt savu komandu EHL jaunajā web dizainā!

 http://cc.entuziasti.lv
 
Ar cieņu Jūsu Entuziastu komanda!

ORGANIZATORISKIE JAUTĀJUMI:

  • Jānis Puriņš (finanses un organizācija)
    27033996
    janis@entuziasti.lv
  • Roberts Pļāvējs (reklāma,mārketings un organizācija)
    28881115
    roberts@entuziasti.lv
  • Haralds Apinis (dizains un organizācija)
    29359757
    haralds@entuziasti.lv

GALVENAIS TIESNESIS:

Ainars Bitens (turnīra tehniskā organizācija un kalendārs)
29285886
ainars@entuziasti.lv

DIZAINS (komandu formas un logo)

  • Haralds Apinis - 29359757
    haralds@entuziasti.lv

FOTO UN VIDEO DEPARTAMENTS

  • Maris Greiers (mediju centra vadītājs)
    26565739
    greiers@entuziasti.lv