OLYBET EHL 7. SEZONA
13.07.2017

Olybet Entuziastu Hokeja Līga jau septīto sezonu pēc kārtas startēs septembrī, lai priecētu vislielākos Latvijas hokeja entuziastus 2017. un 2018. gadā.

 

Šogad paredzēti vairāki sekojoši jaunumi, kā arī piedāvājam apskatīt nelielu statistiku no iepriekšējās sezonas:

 

 

1) Šogad startēs jaunizveidota R7 divīzija, kas īpaši domāta hokeja iesācējiem. ( reglamentā tiks paredzēts īpašs punkts pieredzējušo ( vairāk kā 1-2 sezonas uz ledus ) spēlētāju iespējamai dalībai R7 divīzijā ))

 

2) Šosezon ar nemainīgu regulārās sezonas dalības maksu tiks segta arī dalības maksa Challenge Cup turnīram pavasarī. ( EHL komandām kas nekvalificēsies playoff, dalība CC būs bez maksas )

 

3) Pagājušajā sezonā R2, R3, R4, R5 un R6 divīzijās startēja 71 komanda, kas sezonā aizvadīja vairāk kā 1000 spēles, un piecas komandas kļuva par katras divīzijas čempioniem, izcīnot prestižāko kausu amatieru hokejā - Oskara kausu.

 

4) Katrai spēlei tiek veikta profesionāla foto un video reportāža - 7. sezona visas spēles būs iespējams skatīties Olybet EHL YOUTUBE kanālā, turklāt daļa no spēlēm būs pieejama tiešraidē no halles.

 

5) Šosezon pirmo reizi startēs EHL ELITE divīzijas mini-turnīrs, kurā vienīgais noteikums par spēlētāju pieteikumiem būs - "nedrīkst būt spēka esošs profesionālais hokeja līgums", līdz ar to, teju jebkurš varēs spēlēt ar citiem hokeja Entuziastiem.

 

6) Izmaiņas spēka spēles aizliegumā - EHL paliek pie nostājas aicināt komandas spēlēt drošāku hokeju ( vadoties pēc Jūsu atbildēm anketās ) tāpēc šosezon spēka spēle nebūs atļauta nevienā divīzijā, izņemot - ja abu komandu kapteiņi pirms spēles informēs laukuma tiesnešus, ka nevienai no abām komandām nav pretenziju spēlēt spēka hokeju!

 

7) 6. sezonā pirmo reizi tika rīkotas meistarības sacīkstes amatieru hokejistiem - Olybet EHL All Star Skill Challenge un šogad mēs atkārtosim šo pasākumu jau ziemassvētku laikā, apvienojot to ar labdarības pasākumu, padarot to vēl labāku un grandiozāku un jautrāku!

 

8) Olybet EHL turpinās apbalvot mēneša vērtīgākos spēlētājus ar vērtīgām balvām no sadarbības partneriem, kā arī tiks rīkoti regulāri Entuziastu pokera turnīri, kuros profesionālu dīleru pavadībā, varēs spēkoties ar volejbola, basketbola un florbola entuziastiem un cīnīties par vērtīgām dāvanu kartēm un citām balvām.

 

9) Tiks rīkots tiesnešu seminārs, kas papildinās zināšanas un uzlabos tiesnešu darba kvalitāti un spēļu tiesāšanas līmeni EHL laukumos!

 

10) Augusta vidū notiks pirmssezonas kapteiņu sapulce kurā izrunāsim aktuālos jautājumus un prezentēsim jaunās EHL mājas lapas projektu, tādēļ aicinam komandas pieteikties 7. sezonai, sūtot epastu uz entuziasti@entuziasti.lv norādot komandas nosaukumu - GM ( komandas atbildīgā persona komunikācijai ar EHL) kontaktus un divīziju kurā esat plānojuši startēt.

 

Vairāk informācijas mājaslapā vai zvanot. - Jānis Puriņš +371 27033996 ( Elite divīzija, R2R3R4 )

                                                            - Haralds Apinis  +371 29359757 ( R5R6R7 )

 

 

http://ehl.entuziasti.com/

 

Ar cieņu Jūsu Entuziastu komanda!

 

 

ORGANIZATORISKIE JAUTĀJUMI:

  • Jānis Puriņš (finanses un organizācija)
    27033996
    janis@entuziasti.lv
  • Roberts Pļāvējs (reklāma,mārketings un organizācija)
    28881115
    roberts@entuziasti.lv
  • Haralds Apinis (dizains un organizācija)
    29359757
    haralds@entuziasti.lv

GALVENAIS TIESNESIS:

Ainars Bitens (turnīra tehniskā organizācija un kalendārs)
29285886
ainars@entuziasti.lv

DIZAINS (komandu formas un logo)

  • Haralds Apinis - 29359757
    haralds@entuziasti.lv

FOTO UN VIDEO DEPARTAMENTS

  • Maris Greiers (mediju centra vadītājs)
    26565739
    greiers@entuziasti.lv